SPOED afspraak maken
tpb_pand

Leer onze
praktijk kennen

Persoonlijke aandacht voor een mooier gebit

Ons team

Kleinschalig, persoonlijke aandacht
en tóch alle tandheelkundige zorg

Onze praktijk

Welkom bij Tandartspraktijk Boekelo. Een moderne, kleinschalige praktijk met veel aandacht voor elke patiënt. Dankzij onze benadering kunnen wij u de tandheelkundige zorg bieden die precies bij u past. En verlopen de behandelingen voor u bovendien altijd zo prettig mogelijk.

Onze praktijk biedt u het complete pakket aan reguliere tandheelkundige zorg. Van de periodieke gebitscontrole tot het snel verhelpen van pijnklachten. Ook voor het aanmeten van een kunstgebit kunt u bij ons terecht.

Naast het voorkomen en verhelpen van pijnklachten, heeft Tandartspraktijk Boekelo zich in de afgelopen jaren vooral toegelegd op conserverende mondzorg. Dat wil zeggen: een zo lang mogelijk behoud van uw eigen gebit. Soms zijn tanden en kiezen nog in prima conditie, terwijl er toch sprake is van gebitsslijtage. Vaak zichtbaar, en ook voelbaar als pijnklachten. Inmiddels hebben wij al heel wat patiënten met gebitsslijtage kunnen helpen aan een prettiger functionerend – eigen -gebit, dat er bovendien aanzienlijk mooier uitziet. Kleine restauraties, samen met een of meer kronen of bruggen, kunnen bij gebitsslijtage vaak al een wereld van verschil maken. Zonodig in combinatie met een orthodontische behandeling.

Ons team

Tandarts & Praktijkeigenaar

Maarten den Held

Maarten is de praktijkhouder en enige tandarts van Tandartspraktijk Boekelo. Een vertrouwd idee; u weet altijd door wie u wordt geholpen. Hij is opgeleid aan het Academisch Centrum Tandheelkunde Amsterdam (ACTA) en daar in 2004 afgestudeerd. Sinds 2018 is hij na een uitgebreide cursus, gestart met implantologie. Voor zowel solitaire implantaten, als een “klikprothese” kunt u voortaan ook in Boekelo terecht.

Maarten

Mondhygiëniste

Nicole

Nicole is in 2003 afgestudeerd als mondhygiëniste aan de Hogeschool Arnhem Nijmegen (HAN). Zij houdt zich voornamelijk bezig met voorlichting, instructies, uitgebreide gebitsreiniging en parodontale behandelingen. Hiervoor was ze 15 jaar werkzaam in een tandartspraktijk in Almelo. Sinds 2019 versterkt ze ons team.

Nicole

Preventie-assistente

Marloes

Marloes heeft in 2010 bij de KNMT de aanvullende opleiding tot preventie-assistente afgerond. Zij geeft voorlichting, instructies en verzorgt gebitsreinigingen bij patiënten zonder ernstige parodontale problemen.

Marloes

Assistente

Marian

Marian heeft inmiddels al meer dan 30 jaar praktijkervaring in Boekelo. Zij assisteert bij behandelingen, regelt afspraken en doet een groot deel van de administratie. Marian is een bekend en vertrouwd gezicht voor veel van onze patiënten.

Marian

Assistente

Jolanda

Jolanda rondde in 2013 haar opleiding tot tandartsassistente af. Sinds die tijd werkt ze in onze praktijk. Jolanda assisteert bij behandelingen, maakt afspraken aan de balie en ontfermt zich over onze stagiaires.

Jolanda

Tandartsassistente

Noah

Noah is onze jongste collega. Na een opleiding sport en beweging aan het ROC van Twente heeft ze in Februari 2023 haar BBL-opleiding tandartsassistente afgerond. Noah werkt 4 dagen per week bij ons in de praktijk en start in September met de aanvullende opleiding preventieassistente.

6S4A1650

De tandartspraktijk van Boekelo

persoonlijke aandacht voor een mooier gebit!