SPOED afspraak maken
tpb_pand

Leer onze
praktijk kennen

Persoonlijke aandacht voor een mooier gebit

Ons team

Kleinschalig, persoonlijke aandacht
en tóch alle tandheelkundige zorg

Onze praktijk

Welkom bij Tandartspraktijk Boekelo. Een moderne, kleinschalige praktijk in Enschede waar we veel persoonlijke aandacht voor elke patiënt hebben. Mede daardoor bieden  wij u de tandheelkundige zorg die precies bij u past. Zo zorgen wij ervoor dat de behandelingen voor u altijd zo prettig mogelijk verlopen.

De tandarts, mondhygiëniste en preventieassistente werken samen in onze praktijk in Enschede om u het complete pakket aan reguliere tandheelkundige zorg aan te bieden. Van de periodieke gebitscontrole, tot een grondige gebitsreiniging, of het snel verhelpen van pijnklachten. Ook voor het aanmeten van een kunstgebit kunt u bij ons terecht.

Bij Tandartspraktijk Boekelo hebben we ons in de afgelopen jaren vooral toegelegd op conserverende mondzorg. Dat wil zeggen: we zorgen ervoor dat u zo lang mogelijk uw eigen gebit behoudt. Soms zijn tanden en kiezen bijvoorbeeld nog in prima conditie, maar is er toch sprake van gebitsslijtage. Dat kan in de toekomst leiden tot (pijn)klachten. Kleine restauraties kunnen dan vaak al een wereld van verschil maken en toekomstige problemen voorkomen. Vanzelfsprekend kunt u ook bij ons terecht voor het plaatsen van kronen of bruggen, of het reinigen van uw gebit.

Onze tandartspraktijk, vlakbij Enschede, is gelegen aan de Meester de Wolfstraat 40 in Boekelo. De praktijk is makkelijk bereikbaar met de auto, fiets, openbaar vervoer of te voet.

Bent u op zoek naar een goede tandarts in Enschede? Dan bent van harte welkom bij Tandartspraktijk Boekelo!

Ons team

Tandarts & Praktijkeigenaar

Maarten den Held

Maarten is de praktijkhouder en enige tandarts van Tandartspraktijk Boekelo. Een vertrouwd idee; u weet altijd door wie u wordt geholpen. Hij is opgeleid aan het Academisch Centrum Tandheelkunde Amsterdam (ACTA) en daar in 2004 afgestudeerd. Sinds 2018 is hij na een uitgebreide cursus, gestart met implantologie. Voor zowel solitaire implantaten, als een “klikprothese” kunt u voortaan ook in Boekelo terecht.

Maarten

Mondhygiëniste

Nicole

Nicole is in 2003 afgestudeerd als mondhygiëniste aan de Hogeschool Arnhem Nijmegen (HAN). Zij houdt zich voornamelijk bezig met voorlichting, instructies, uitgebreide gebitsreiniging en parodontale behandelingen. Hiervoor was ze 15 jaar werkzaam in een tandartspraktijk in Almelo. Sinds 2019 versterkt ze ons team.

Nicole

Preventie-assistente

Marloes

Marloes heeft in 2010 bij de KNMT de aanvullende opleiding tot preventie-assistente afgerond. Zij geeft voorlichting, instructies en verzorgt gebitsreinigingen bij patiënten zonder ernstige parodontale problemen.

Marloes

Assistente

Marian

Marian heeft inmiddels al meer dan 30 jaar praktijkervaring in Boekelo. Zij assisteert bij behandelingen, regelt afspraken en doet een groot deel van de administratie. Marian is een bekend en vertrouwd gezicht voor veel van onze patiënten.

Marian

Assistente

Jolanda

Jolanda rondde in 2013 haar opleiding tot tandartsassistente af. Sinds die tijd werkt ze in onze praktijk. Jolanda assisteert bij behandelingen, maakt afspraken aan de balie en ontfermt zich over onze stagiaires.

Jolanda

Tandartsassistente

Noah

Noah is onze jongste collega. Na een opleiding sport en beweging aan het ROC van Twente heeft ze in Februari 2023 haar BBL-opleiding tandartsassistente afgerond. Noah werkt 4 dagen per week bij ons in de praktijk en start in September met de aanvullende opleiding preventieassistente.

6S4A1650

De tandartspraktijk van Boekelo

persoonlijke aandacht voor een mooier gebit!