SPOED afspraak maken
maarten2

Mondhygiënist Enschede (Boekelo)

Mondhygiënist bij Tandartspraktijk Boekelo

Tijdens uw consult beoordeelt de tandarts of er een verwijzing nodig is naar de preventie assistent of mondhygiënist. Natuurlijk kunt u zelf ook aangeven een afspraak maken bij de preventie assistent of mondhygiënist.

Voor het behoudt van uw gebit is het erg belangrijk om een goede mondhygiëne te hebben. De preventie assistent en mondhygiënist helpen u hierbij. Zij meten tijdens het consult uw tandvlees op, zodat er een beeld is van de situatie bij u in de mond. Naar aanleiding van deze meting wordt er een behandelplan opgesteld en wordt deze met u besproken.

Marloes

Verwijderen van tandsteen

Het is niet alleen belangrijk om een goede mondhygiëne te hebben, tevens is het ook belangrijk om het tandsteen goed te laten verwijderen. Als tandsteen langdurig blijft zitten gaat het onder het tandvlees kruipen en kruipt het naar verloop van tijd steeds dieper waarin het uiteindelijk het bot aantast. Dit kan uiteindelijk het verlies van uw tanden of kiezen tot gevolg hebben.

Patienten geven vaak aan dat ze geen klachten hebben ervaren. Dit is ook het grote gevaar van deze klachten, want pijn en of klachten worden pas ervaren zodra de gebitselementen los komen te staan. Tevens zitten de bacteriën in uw gehele lichaam, waardoor het ook voor uw algemene gezondheid nadelige gevolgen kan hebben.

Samen werken aan een betere mondhygiëne

De preventie assistent en mondhygiënist meter uw tandvlees op, geven uitgebreid informatie, instructies en reinigen grondig uw gebit. De mondhygiënist reinigt zo nodig, bij diepe metingen, ook onder uw tandvlees. Het is belangrijk dat we het samen doen, u als patiënt en wij als behandelaar, om zo tot een zo goed mogelijk eindresultaat te komen.

Dus wilt u een fris en schoon gebit zonder bloedend tandvlees? Maak dan eens een afspraak bij onze preventie assistente Marloes of onze mondhygiëniste Nicole

Neem contact op voor informatie over onze behandelingen

Wij hebben een kleinschalige praktijk in Boekelo met veel aandacht voor elke patiënt. Onze persoonlijke benadering gecombineerd met onze kennis en ervaring zorgen ervoor dat jij de best mogelijke behandeling krijgt.

Wij zijn makkelijk te bereiken vanuit Enschede en Haaksbergen. Wij hebben maar één doel: u voorzien van de beste mondzorg. Wilt u meer informatie over één van onze behandelingen, neem dan contact met ons op!

    meld je aan bij onze praktijk

    Vul hiernaast het formulier in en we zien u graag als nieuwe patiënt bij ons in de praktijk.

    Of maak telefonisch een afspraak via 053-4282793.

    De tandartspraktijk van Boekelo

    persoonlijke aandacht voor een mooier gebit!