SPOED afspraak maken
maarten2

Algemene tandheelkunde in Enschede (Boekelo)

Algemene tandheelkunde Tandartspraktijk Boekelo

In onze moderne, kleinschalige tandartspraktijk Boekelo werken tandarts, mondhygiëniste en preventieassistente samen om uw gebit en tandvlees in de beste conditie te krijgen en te houden.

Behalve met de meer specialistische tandheelkundige behandelingen, zoals bijvoorbeeld gebitsprothetiek en implantologie, houden wij ons hoofdzakelijk bezig met algemene tandheelkunde en mondzorg. Het voorkomen van gebitsproblemen staat daarbij voorop. U bent bij Tandartspraktijk Boekelo van harte welkom.

Marloes

Preventieve tandheelkunde

Voor veel zaken, en zeker ook voor de tandheelkunde, geldt: “Voorkomen is beter dan genezen.” Gebitsproblemen kunnen u immers de nodige pijn opleveren. Onze preventieve tandheelkundige zorg is erop gericht om problemen als gaatjes en tandvleesontstekingen te voorkomen. Dat doen we door middel van periodieke controles en behandelingen door de preventieassistente of mondhygiëniste.

Aanwezige pijnklachten aan uw gebit behandelen we zo snel mogelijk om grotere (gebits)problemen te voorkomen. Dit kan bijvoorbeeld bestaan uit het vullen van gaatjes of een wortelkanaalbehandeling.

Periodieke controle

Het kan gebeuren dat er problemen in uw mond sluimeren, zonder dat u dat zelf in de gaten hebt. Deze problemen kunnen uiteindelijk zorgen voor pijnlijke tanden of kiezen. Om dat te voorkomen, is de periodieke tandartscontrole essentieel. Tijdens deze (half)jaarlijkse controle checken we de conditie van uw gebit en uw tandvlees. We controleren uw gebit op gaatjes, verwijderen tandsteen en indien nodig maken we, in overleg met u, röntgenfoto’s om een totaalbeeld van de conditie van uw gebit te krijgen. Ook kunnen we u, wanneer uw gebit daar baat bij heeft, doorverwijzen naar de preventieassistente of mondhygiëniste.

Mondhygiëne

Voor nader onderzoek en/of een grondige reiniging van uw gebit, kut u doorverwezen worden naar de preventieassistente of mondhygiëniste. Het doel hiervan is het oplossen en voorkomen van problemen aan uw tandvlees. Bovendien geven zij u advies op het gebied van mondhygiëne.

Algemene tandheelkunde voor de regio Boekelo, Enschede, Haaksbergen

Tandartspraktijk Boekelo biedt complete tandzorg voor het hele gezin en is goed bereikbaar vanuit Enschede en Haaksbergen. In onze moderne, kleinschalige praktijk vinden we persoonlijke aandacht heel belangrijk. Samen zorgen we ervoor dat uw gebit in topconditie is en blijft. Neem gerust contact met ons op. We verwelkomen u graag in Boekelo!


meld je aan bij onze praktijk

Vul hiernaast het formulier in en we zien u graag als nieuwe patiënt bij ons in de praktijk.

Of maak telefonisch een afspraak via 053-4282793.

De tandartspraktijk van Boekelo

persoonlijke aandacht voor een mooier gebit!